Wendy van den Broek

Wendy is geboren in Dongen en wist van jong af aan al dat ze haar beroep wilde maken met het helpen van mensen. Vanaf de middelbare school wist ze zeker dat ze fysiotherapeut wilde worden. De combinatie van mensen helpen, bewegen en meer over het menselijk lichaam te weten was voor haar de reden om te starten met de opleiding. Klachten gerelateerd aan de wervelkolom en sportgerelateerde klachten vindt ze interessant om te behandelen. Maar ook chronische klachten zoals COPD zijn voor haar een uitdaging.

Wendy houdt zelf van bewegen op muziek en heeft meer dan 10 jaar op hoog niveau aan majorette en twirlen gedaan. Momenteel houdt ze zich bezig met stijl- en salsadansen. Daarnaast heeft ze 2 jaar lang de verzorging gedaan bij een voetbalclub in Breda. Hier heeft ze veel geleerd over verschillende blessures die bij het sporten kunnen ontstaan en het begeleiden van het herstel hiervan.

Het doel van Wendy is dat de patiƫnten goede informatie krijgen zodat ze begrijpen wat hun klacht precies inhoudt en wat de beste mogelijkheden zijn om het herstel zo spoedig mogelijk te bevorderen. Ze ziet u graag verschijnen in de praktijk.

Afgeronde opleidingen

Opleiding fysiotherapie aan het Avans Hogeschool in Breda van 2013 tot 2017


Specialisaties

Minor wervelkolom, 2016
Medical Taping Concept (MTC), 2017 

e-mail: wendy@fysiolokaal.nl